VVZA Familiedag de start van het jubileumweekend!

Op 20 mei 2023 starten wij ons jubileumweekend officieel met de Familiedag. Een dag met allemaal leuke activiteiten voor onze jeugd en ook de gezinsleden zijn natuurlijk van harte welkom!

De jongste jeugd ontvangen wij om 10.00. Zij gaan onder andere diverse activiteiten doen zoals; racen over een grote stormbaan (met dank aan Skillz en Kids United), ze spelen knotsvoetbal en ze krijgen natuurlijk wat lekkers als afsluiter en een presentje. De jeugd vanaf 12 jaar, volgen diverse voetbalclinics (mede mogelijk gemaakt door De Voetbalschool), doen mee aan de enige echte Zeehelden Voetbalquiz van Freek Rubrech, wel in een jeugdig jasje gestoken. Deze jongens en meiden starten met wat lekkers, gaan uiteraard ook voetballenspellen spelen met spelers uit ons eerste elftal. Uiteraard krijgen zij ook een herinnering mee, aan onze mooie voetbalbalvereniging! Naast de lekkere VVZA lunch, worden de kids ook verwend met gezonde en minder gezonde lekkernijen (mede mogelijk gemaakt door Lidl winkelcentrum Schothorst).

Het zou ook zo maar kunnen gebeuren, dat de enige echte FC Utrecht Tiger ook aanwezig is op deze dag ;-).

Meteen willen wij graag alle vrijwilligers die ons deze dagen ook weer helpen met een onvergetelijk weekend neer zetten, alvast enorm bedanken! Jullie maken de naam familieclub waar!

De jubileumcommissie