De Voetbalschool

Voetbal 3-daagse ‘Play the Spanish Way’ bij VVZA!

Van woensdag 17 t/m vrijdag 19 augustus 2022 organiseert De Voetbalschool de Voetbal 3-daagse ‘Play The Spanish Way’, in het teken van het Spaanse voetbal. Dit voetbalevenement zal plaats vinden op de velden van VVZA.

‘Play the Spanish way’ betekent: tiki-taka, snelle combinaties en fantastische doelpunten. Tijdens deze unieke Voetbal 3-daagse wordt er naast techniek vooral getraind op aanvallen en het scoren van doelpunten!

Het programma tijdens deze 3-daagse ziet er als volgt uit:
10:00 – 12:00 Techniektraining op Spaanse wijze
12:00 – 13:00 Pauze + Quiz
13:30 – 15:00 Spel- en wedstrijdvormen en La Liga

Inschrijving is toegankelijk voor alle jongens én meisjes van 5 t/m 18 jaar, ongeacht bij welke vereniging je speelt. Ook kinderen die geen lid zijn van een vereniging zijn welkom.

De kosten voor deze Voetbal 3-daagse bedragen €77,50. Voor dit bedrag ontvangen de deelnemers niet alleen drie dagen voetbalplezier, maar ook een officieel adidas wedstrijdshirt, een leuk aandenken en prijzen voor de winnaars.

Een deelnemer van elke activiteit wint een deelnamebewijs voor het Pro Class Event van De Voetbalschool; een dag trainen op een geheime locatie!

Wil jij meedoen aan dé zomeractiviteit van 2022? Schrijf je dan snel in via de volgende link: Play the Spanish Way bij VVZA!

Meer informatie is ook altijd op te vragen bij:
Dennis Been
dennis@devoetbalschool.nl  
06-50963781

De Voetbalschool