Berry Peeters

Verzorger VVZA1 – Berry Peeters

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat wij voor komend seizoen een nieuwe verzorger hebben gevonden. Berry Peeters zal de staf vanaf seizoen 2024/2025 gaan versterken. Nu zullen sommige wenkbrauwen omhoog gaan, want Berry is toch echt een Posthoornman? Dat is ook zo, maar juist daarom is het ook voor Berry een leuke nieuwe uitdaging om bij VVZA te komen. Dat neemt niet weg dat de Posthoorn uit het oog raakt, want dat blijft zijn club in hart en nieren. Maar daar komt hij gewoon nog lekker rustig een potje voetbal kijken.

Voor degene die Berry nog niet kennen: Berry Peeters, 38 lentes jong en een echte keientrekker uit het Soesterkwartier in Amersfoort. Vader van twee voetballende kids, Marly bij VV Hoogland en de jongste Sky bij KVVA, waar Berry ook het team traint. Hij werkt bij defensie en op dit moment is hij nog bij de Posthoorn actief als sportmasseur. Berry heeft zelf altijd gevoetbald bij KVVA maar is nu al 20 jaar bij posthoorn actief als duizendpoot. Hij heeft de opleiding gedaan voor sportmasseur, dus onze jongens zijn straks in goede handen bij hem.

Hoe komt hij dan bij VVZA? Onze Edwin van Burgsteden, onze VVZA duizendpoot was zo brutaal om Berry toch eens te polsen. Berry is namelijk ook trainer geweest van VVZA2, en heeft naar eigen zeggen veel leuke contacten uit onder andere dat team overgehouden. Jeroen, Samira en de gebroeders de Graaf zijn zo maar een paar namen om te noemen. Ook de nieuwe trainer Ferry kent hij al een beetje van vroeger.

Berry heeft er veel zin in en wij zijn ook blij met met zijn komst! Welkom bij de Zeehelden!