Uitnodiging van onze sponsor ING

Namens onze sponsor ING
Graag nodig ik je uit voor een exclusief online programma rondom de thuiswedstijden van het Nederlands elftal tegen Polen of Italië op 4 of 7 september. De ‘ING Thuiswedstrijd’ wordt gepresenteerd door Hélène Hendriks, ex-international Ronald de Boer en straatvoetballer Soufiane Touzani. Het belooft een veelzijdig en interactief online programma voor jong en oud te worden, die je samen met familie en vrienden vanuit huis kunt beleven en waar ook mooie voetbalprijzen te winnen zijn.


Programma
Vanaf 19.45 uur kun je inloggen op ons platform. Het online programma start om 20.00 uur met een aantal digitale verassingen en ook stellen we je voetbalkennis op de proef. Om 20.45 uur trapt het Nederlands elftal af. De overige invulling van de ‘ING Thuiswedstrijd’ verklappen we nog even niet. Meld je uiterlijk een dag voor de wedstrijd aan via onderstaande button en haal jouw oranje outfit uit de kast, zodat jij en je familie en/of vrienden verzekerd zijn van een mooie avond.

Klik op onderstaande links om je aan te melden:

Ik wens je alvast een fijne wedstrijd toe!

Met sportieve groet, 

Frank Warmerdam
Mischa SmitsJan Jakobs 
ING Midden Nederland  

P.s. Vanwege de huidige ontwikkelingen rondom Covid-19 vindt de ING Thuiswedstrijd onder voorbehoud van de doorgang van de interlands plaats.