Scheidsrechters gezocht en scheidsrechters bedankt!

Hallo allemaal,

Deze week (van 3 tot en met 10 oktober 2015) is het weer de week van de scheidsrechter. Een week waarin wij als club dankbaar zijn voor de jongens, meisjes en mannen die iedere week de moeite nemen om de wedstrijden te fluiten. Aan iedereen die dit doet zeggen we: DANK JE WEL! Niet alleen deze week, maar elke week weer. Zonder scheidsrechter kan er geen wedstrijd worden gespeeld.

Dat brengt ons op het volgende. Bij VVZA is weer behoefte aan nieuwe scheidsrechters; met name voor de E- en F-jeugd, maar ook bij de elftallen in de A t/m D kunnen wij aanvulling gebruiken.

Wat is daarvoor nodig? Voor het fluiten van E- en F-pupillen moet je tenminste 12 jaar oud zijn en lid van VVZA. Voor het fluiten van D-pupillen en hoger moet je tenminste 15 zijn en is het handig als je al bij de D en E hebt gefloten (maar het hoeft niet). Het maakt niet uit of je in een selectie speelt of niet. Dus ook als je in C6 of B4 speelt mag je je aanmelden. Je krijgt dan een korte instructie en kan aan de gang. Als we voldoende nieuwe aanmeldingen hebben, dan proberen we de officiële KNVB pupillenscheidsrechterscursus naar VVZA te halen. Dan krijg je in twee avonden veel meer te horen over het fluiten van wedstrijden bij de E- en F-pupillen.

Fluiten bij VVZA is vrijwillig. Je eigen wedstrijd gaat altijd voor, dus als het niet uitkomt hoef je niet te fluiten. De F-jes beginnen meestal om 9 uur en de E-tjes om 10 uur. Je bent klaar met fluiten voordat je moet verzamelen bij je eigen team.

Hoe meld je je aan? Dat kan op 3 manieren:

1. Je kunt je op zaterdag melden in het wedstrijdsecretariaat bij mij (Jan-Jaap ter Haar);

2. Je kunt me bellen op nummer 033-4808336. Het antwoordapparaat wordt afgeluisterd;

3. Je kunt een mail met je gegeven sturen naar wedstrijdsecretaris.jeugd.vvza@gmail.com.

Tot ziens op de velden!

Groeten, Jan-Jaap ter Haar,

Wedstrijdsecretaris Jeugd VVZA.