Rick van de Wolfshaar, trainer JO9-1 stelt zich voor

Het is al weer de beurt aan de vierde trainer die zich voorstelt: Rick van de Wolfshaar, trainer van JO9-1

Beste zeehelden, ik ben Rick van de Wolfshaar (37 jaar), trainer van JO9-1. Jaren geleden als trainer van de E jeugd (JO10 & 11) en de C1 (JO14 & 15) begonnen. Vorig jaar door Steven van Zanten en Jan van Beek gevraagd om de jongste jeugd, JO8-1, te gaan trainen. Dat is mij erg goed bevallen. Het is mooi om te zien hoe de jeugd zich ontwikkeld en leuk dat ik daar wat aan kan bijdragen. Goed om te zien dat wij met een kleine jeugd, 2 JO8 teams, goed op het hoogste amateur niveau mee kunnen komen. Hopelijk gaat het dit seizoen met de JO9-1 ook weer zo goed, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Grotendeels blijft deze groep bij elkaar. Dus kunnen we ook verder gaan bouwen aan waar we vorig seizoen mee zijn begonnen. De ontwikkeling van deze groep gaat zelfs zo goed dat er 1 met Vitesse aan het meetrainen is. Dat is wel iets waar wij als kleine club trots op mogen zijn!

Zelf heb ik van de D1 (nu JO12) tot en met mijn 35e gevoetbald bij VVZA. Na een blessure en lange revalidatie ben ik, na 2 jaar, aankomend seizoen niet alleen als trainer, maar ook weer als voetballer verbonden aan onze mooie club.