MTC de Fysioclub


Samenwerking VVZA – MTC

MTC de Fysioclub VVZA gaan ondersteunen in de fysieke en sportmedische begeleiding van spelers. Bij blessures kan een vroegtijdige diagnose en behandeling veel tijd en ongemak besparen. Alle spelers van VVZA, zowel jeugd als senioren kunnen voor vragen omtrent een (dreigende) blessure terecht op het gratis blessurespreekuur.


Blessurespreekuur

Heeft u, uw kind, of een speler uit uw team last van een blessure of pijntje dan is er bij VVZA de mogelijkheid om het blessurespreekuur te bezoeken op:
Dinsdagavond tussen 19.00 en 20.30

Doel blessurespreekuur

Doel van het blessurespreekuur is het vroegtijdig beoordelen van een blessure middels een kort vraaggesprek en lichamelijk onderzoek. Hierbij wordt bekeken hoe de voetballer het snelst weer klachtenvrij kan voetballen. Dit kan bestaan uit adviezen, rekoefeningen of een doorverwijzing naar de fysiotherapie voor uitgebreidere revalidatie.

Lengte screening
Het onderzoek duurt ongeveer 15 minuten en is geheel kosteloos.


Locatie
Het blessurespreekuur vindt plaats op locatie van VVZA in de verzorgingsruimte.


Aanmelden
Spelers/ouders/trainers kunnen zich aanmelden via een online aanmeldsysteem:

Telefonisch aanmelden
Ook is er de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen (033-4531677) met MTC de Fysioclub om een afspraak in te plannen voor het blessurespreekuur.

Bezoek op andere dagen
Ook buiten het blessurespreekuur bij VVZA zijn spelers van harte welkom bij MTC de Fysioclub. Er zal dan een afspraak met u gemaakt worden bij de fysiopraktijk van MTC De Fysioclub die op verschillende locaties in Amersfoort is gevestigd. U kunt gebruik maken van deze mogelijkheid als u z.s.m. duidelijkheid wil over een blessure, bijvoorbeeld als er blessures optreden en er onduidelijkheid is over het al dan niet kunnen spelen/trainen. Ook in deze situatie bieden wij voor VVZA spelers de eerste screening kosteloos aan.