Organisatie

Beleidsplannen en regels

VVZA heeft verschillende beleidsplannen en regels op papier gezet. Hieronder kunt u de verschillende documenten downloaden en/of nalezen.

Jeugdbeleidsplan

VVZA heeft onder het motto “VVZA een familieclub met ambitie! Voor jongens en meiden!”  Deze visie staat beschreven in het jeugdbeleidsplan. U kunt het hier downloaden: Jeugdbeleidsplan.

Handboek VVZA

In dit handboek staat alle informatie over VVZA kort omschreven. De meer specifieke informatie kunt u vinden op onze website (www.vvza.nl).Dit handboek moet gezien worden als een bewaarnummer dat niet alleen het huidige seizoen van kracht blijft.

U kunt het hier downloaden: Handboek VVZA

Statuten VVZA

Hier kunt u de statuten van VVZA lezen.

Kantineregelement VVZA

Wat zijn de regels in de kantine. VVZA heeft ze vastgelegd in het kantineregelement. U kunt hier downloaden: Kantinebeleid VVZA

Vrijwilligersbeleid

Bij VVZA zijn de vrijwilligers sleutel tot het succes. Voetbalvereniging VVZA is een middelgrote vereniging die drijft op de inzet van vrijwilligers, zijnde voetballers en niet-voetballers. Wat ons vrijwilligersbeleid precies inhoudt, kunt u hier lezen.

Hoe gaan we met elkaar om?

Bij VVZA hechten wij waarde aan op een sportieve wijze met elkaar omgaan. Wat wij hieronder verstaan betreft de omgangsvormen, douchebeleid en de onder andere de gedragsregels van VVZA zijn hieronder terug te vinden:

Samenwerkingen met partners van VVZA