Jeugopleiding

Onze Djazz en Sami vertrekken naar Vitesse!

Trots!

We kunnen als VVZA trots zijn op deze twee jongens. Djazz Hazeleger uit JO9-1 en Sami Lamssifar uit JO10-1 gaan volgend seizoen in de jeugdopleiding van Vitesse spelen. Samen sluiten ze aan bij de JO10 van Vitesse. Hier zijn wij bij VVZA natuurlijk erg trots op. Het is mooi om te zien dat onze club nog steeds de jeugd goed weet op te leiden en de BVO’s de weg naar onze mooie club weet te vinden.

Eerste interview

Wij spraken zelf met Djazz en Sami. Ze zijn erg blij dat ze naar Vitesse gaan, maar gaan hun vriendjes bij VVZA ook missen. Zowel Djazz als Sami waren allebei nog maar 4 jaar jong toen ze bij de kabouters begonnen bij onze vereniging.

Ze hebben beide eerst regiotraining gedaan bij Vitesse en daarna mochten ze met het echte team mee trainen. Sami’s favoriete trainers van VVZA zijn Tim (Asbreuk) en Ibrahim (Batcioglu). Djazz’ leukste trainer is Rick (van de Wolfshaar), maar bij Vitesse zijn ook leuke trainers.

Droomclub

De droom van onze jonge spelers komt nu toch een beetje dichterbij. Want Vitesse zijn ze beide erg van onder de indruk, maar later als ze groter zijn, zouden ze ook wel naar (Djazz) Feyenoord en (Sami) Ajax willen of Barcelona! roepen zij in koor! Ze dromen beide van een carrière als profvoetballer, maar als dat niet lukt, dan willen ze wel graag trainer worden.

Tips voor andere jonge spelers om het ver te schoppen als voetballer zijn doorzetten, plezier hebben in voetbal, goed je best doen en een beetje brutaal zijn. Plezier maken vinden zij het allerbelangrijkste.

Tot de zomer blijven de beide jongens nog lekker op de velden van VVZA voetballen en ze hebben beloofd, dat ze ook nog wel terug zullen komen. Na de zomer gaan ze 4 dagen in de week naar Vitesse, om daar verder te groeien in hun favoriete spelletje, voetbal!

Wij wensen deze 2 toppers heel veel succes volgend seizoen bij Vitesse en blijven ze natuurlijk volgen! Succes en tot ziens!