Zomervoetbal

In de zomermaanden juli en augustus vindt het Zomervoetbal plaats in Amersfoort bij VVZA. Iedereen boven 25 jaar kan deelnemen.

Meld je aan voor één of meerdere vrijdagen in juli en augustus. We starten om 20.00 (inloop vanaf 19.30), deelnemen kost €2,50 inclusief 1 consumptie in de kantine van VVZA. Je kunt met via een Tikkie of gepast contant betalen op de avond zelf.

Iedereen van 25 jaar en ouder is welkom, ook wanneer je geen lid bent van VVZA.

Wij hebben er zin in!


De Voetbalschool

Voetbal 3-daagse ‘Play the Spanish Way’ bij VVZA!

Van woensdag 17 t/m vrijdag 19 augustus 2022 organiseert De Voetbalschool de Voetbal 3-daagse ‘Play The Spanish Way’, in het teken van het Spaanse voetbal. Dit voetbalevenement zal plaats vinden op de velden van VVZA.

‘Play the Spanish way’ betekent: tiki-taka, snelle combinaties en fantastische doelpunten. Tijdens deze unieke Voetbal 3-daagse wordt er naast techniek vooral getraind op aanvallen en het scoren van doelpunten!

Het programma tijdens deze 3-daagse ziet er als volgt uit:
10:00 – 12:00 Techniektraining op Spaanse wijze
12:00 – 13:00 Pauze + Quiz
13:30 – 15:00 Spel- en wedstrijdvormen en La Liga

Inschrijving is toegankelijk voor alle jongens én meisjes van 5 t/m 18 jaar, ongeacht bij welke vereniging je speelt. Ook kinderen die geen lid zijn van een vereniging zijn welkom.

De kosten voor deze Voetbal 3-daagse bedragen €77,50. Voor dit bedrag ontvangen de deelnemers niet alleen drie dagen voetbalplezier, maar ook een officieel adidas wedstrijdshirt, een leuk aandenken en prijzen voor de winnaars.

Een deelnemer van elke activiteit wint een deelnamebewijs voor het Pro Class Event van De Voetbalschool; een dag trainen op een geheime locatie!

Wil jij meedoen aan dé zomeractiviteit van 2022? Schrijf je dan snel in via de volgende link: Play the Spanish Way bij VVZA!

Meer informatie is ook altijd op te vragen bij:
Dennis Been
dennis@devoetbalschool.nl  
06-50963781

De Voetbalschool

Donderdagavond kipnight!

Aanstaande donderdag hebben we weer kipjes in de kantine. Deze avond traint ook het eerste voor de laatste keer dit seizoen.

Wees welkom allemaal!

Kantine tijdens zomerstop alleen geopend op donderdag

Vanaf deze week is de kantine alleen geopend op donderdag. Gedurende de gehele zomerstop zal de kantine alleen op donderdag open blijven.

VVZA1 heeft de promotie op zak naar de 2e klasse

Veel mooier wordt het niet! Promotie naar de 2e klasse is in the pocket! Wat een prestatie van ons vlaggenschip! Het is een geweldige prestatie van dit team en staf! Nu een nieuw doel en dat is zorgen dat we er blijven!

Gefeliciteerd!

Teamindeling

Voorlopige teamindeling seizoen 2022/2023

Het is weer gelukt om alle jeugdspelers opnieuw in te delen. 

Het is nog een voorlopige indeling. Nog niet alle teams zijn compleet. Voor vragen kun je je richten tot de coördinator van jouw groep. 

Coordinator JO17 tm JO23Erik van Nordencoordinatorabjunioren@vvza.nl
Coordinator JO12 tm JO16Josien van de Watercoordinatorepupillen@vvza.nl
Coordinator JO8 tm JO11Jeffrey Sluijkcoordinatorfpupillen@vvza.nl


De voorlopige indeling voor de teams kun je hier lezen.


Veel plezier komend seizoen allemaal!

Finale VVZA – FC Abcoude bij Kampong te Utrecht

Aanstaande zondag speelt VVZA1 om 14.00 de finale in de nacompetitie tegen FC Abcoude, op neutraal terrein bij Kampong te Utrecht.

Het belooft een mooie dag te worden en we hebben er zin in! Maar we hopen natuurlijk dat onze supporters ons wel massaal komen aanmoedigen! Zien we jullie in Utrecht?


Locatie:

Sportpark Maarschalkerweerd
Ln van Maarschalkerweerd 1
3585 LJ Utrecht


Touringbus gezocht voor finale zondag 19 juni

Wij hebben met VVZA1 afgelopen zondag de finale van de nacompetitie gehaald. Wij spelen op neutraal terrein, de locatie is nog niet bekend. Nu hebben wij hebben een mooie, maar geen rijke vereniging, dus gaan altijd allemaal met de auto naar wedstrijden.

Nu wij de finale hebben bereikt hebben mensen geld bij elkaar geharkt om met een touringbus naar de finalewedstrijd te gaan met z’n allen.

Nu echter het probleem. Talloze busbedrijven gebeld en niemand kan ons helpen. Nu kunnen wij eindelijk een keer met de bus naar een wedstrijd, zijn er geen mensen.

Wie kan ons helpen? Dat zou top zijn! Mocht iemand de gouden tip hebben, laat het ons weten. Uiteraard wel tegen een ‘normale’ prijs. Bestemming wordt naar alle waarschijnlijkheid Utrecht of omgeving Bussum / Hilversum (hierover zijn wij nog in gesprek met de tegenstander).

Alvast bedankt voor de hulp.

Tips of mogelijkheden mogen gemeld worden via Communicatie@vvza.nl of via de staf van VVZA.