Kampioenen!!! De eerste kampioenen bij de jeugdteams

Met nog één speelronde te gaan zijn vandaag al twee VVZA-teams kampioen geworden. De hartelijke felicitaties gaan uit naar de JO15-2 en d JO13-2.
Zoals eerder gemeld in de scheepstoeter zijn de volgende jeugdteams ook nog in de race om de titel: JO15-4, JO12-3, JO11-1, JO11-3 en JO11-4. Er zou dus behoorlijk gehuldigd kunnen worden, volgende week bij de laatste thuiswedstrijd van het eerste. Iedereen veel succes gewenst!

Uitnodiging Vrijwilligersbarbecue 9 juni 2019

Ondanks dat we ons uiterste best gedaan hebben om al onze vrijwilligers te bereiken, kan het zijn dat je geen uitnodiging hebt gehad in je mailbox.We vragen je om dan zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Machteld Ravesloot via communicatie@vvza.nl

Keukentopper gezocht

Voor a.s. zaterdag van 11.00 tot 17.00 en/of voor a.s. zondag van 09.30 tot 13.30 zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor in de keuken.

Helaas zal de keuken anders gesloten blijven.

Geef je op via Aalt Baatje 06 391 501 63

Walking Football

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een voetbalvorm voor 60-plussers die nog lekker actief bezig willen zijn.

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze Walking Football waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend, geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen.

Misschien bent u betrokken geweest bij de 2 eerdere initiatieven in Amersfoort om Walking Football te starten. Helaas is het bij deze 2 niet gelukt. In Amersfoort is er een nieuw initiatief om Walking Football van de grond te krijgen. Dit initiatief is genomen door het Hooglands Dorpsteam. Zij hebben inmiddels een aantal inloopochtenden georganiseerd. Dit initiatief wordt omarmt door de voetbalverenigingen vv Hoogland, ASC Nieuwland en VVZA. Samen hopen zij Walking Football in Amersfoort van de grond te krijgen.

Bij voldoende deelnemers wordt er op dinsdagmorgen speelt.

Interesse om mee te doen of om meer te weten? Neem contact op met de coördinator Paul Korting door een mail te sturen naar pkorting@hetnet.nl

Je kan alles hier nog eens na lezen

De Nieuwe Scheepstoeter is er weer

Hij is er weer: de nieuwe Scheepstoeter van de club! Boordevol belangrijke informatie en nieuwtjes. Met onder andere nieuws over de nieuwe bestuursleden voor de functie van penningmeester en jeugdzaken, vervangen van de toplaag van het kunstgrasveld en de sponsoravond. De Scheepstoeter kan je hier lezen.

Vacature sportverzorg(st)er

Texas Hold’em Poker toernooi

31 mei 2019

Kantine VVZA

Aanvang 20.00 uur. De kantine is open vanaf 19.30 uur
Minimumleeftijd 18 jaar
Kosten: € 15,- inschrijfgeld.

Opgeven bij Marino Osimani via ma.osimani@kpnmail.nl

In de VVZA Kantine: Tottenham – Ajax op Groot Scherm en andere activiteiten

Op 30 april kan je Tottenham – Ajax op een Groot Scherm kijken in de VVZA kantine. De komende maanden worden er ook weer andere activiteiten georganiseerd. Iedereen is van harte uitgenodigd.

10 mei                  45+ voetbal

24 mei                  Eind kaarten & sjoelen

27 mei                  Schoolvoetbal

29 mei                  Schoolvoetbal

30 mei                  Piet Snijders toernooi

31 mei                  Pokeravond

1   juni                  AVK B-junioren

2   juni                  7 tegen 7 toernooi van het 6e

7   juni                  Voetbalkwis

15 juni                  Jeugdtoernooi

21 juni                  45+ voetbal