Voorlopige Teamindeling

Het is het Jeugdbestuur samen met de Technische Commissie gelukt om alle jeugdspelers opnieuw in te delen. Je kan hem hier vinden.

Het is nog een voorlopige indeling. Nog niet alle teams zijn compleet. Ook staan er nog spelers op de wachtlijst die nog geplaatst kunnen worden in de verschillende teams.

Aan het eind van de vakantie zal hierover meer duidelijkheid zijn.

Voor vragen kun je je richten tot de coördinator van jouw groep. In de Scheepstoeter vind je hierover meer informatie.

Wij wensen jullie allemaal een prettige vakantie, rust goed uit zodat je vol energie het nieuwe seizoen kan ingaan!

De Nieuwe Scheepstoeter Juli 2019

De laatste Scheepstoeter van dit seizoen, met o.a nieuws over het vrijwilligersbeleid, De selectietrainers voor het nieuwe seizoen, foto’s van de huldiging van de kampioenen en de vrijwilliger van het jaar. Je kan hem hier lezen. Wil je oude Scheepstoeters nog eens lezen of je aanmelden, zodat je de nieuwe Scheepstoeter meteen in je emailbox krijgt, klik dan hier

Aanstaande donderdag 4 juli is de kantine gesloten

Aanstaande donderdag 4 juli is de kantine gesloten.

Vanaf 11 juli zijn wij weer elke donderdag open vanaf 19.30 uur.

Vacature trainer J019-1

Sluiting velden tijdens de zomerstop

De zomerstop is begonnen. Dat betekent dat onze velden een aantal weken niet gebruikt mogen worden.

De sluitingsdata voor de velden zijn:

Voor de velden 1, 2 en 3 (grasvelden): 17 juni t/m 25 augustus;

Voor veld 4 (kunstgrasveld): 1 juli t/m 12 augustus.

Aangezien het nieuwe voetbalseizoen op 31 augustus 2019 begint, zal dit de nodige creativiteit vereisen bij onze trainers met betrekking tot het organiseren van trainingen en oefenwedstrijden. Let op: de doelen en lijnen kunnen ook pas na openingvan de velden geplaatst worden. Dit neemt de nodige tijd in beslag.

We rekenen op jullie begrip en medewerking.

Voorlopige Teamindelingen 8 juli bekend

Elk jaar is de teamindeling maken een hele klus. Alle jeugdleden van VVZA een goed plekje gegeven is geen eenvoudige zaak. Elke zaterdag willen we elk team met voldoende spelers/speelsters het veld in sturen waarbij het plezier een belangrijke factor is. Voetbal is echter ook emotie denk hierbij aan het winnen of verliezen van een wedstrijd. Een teamindeling maken ook. Wij doen onze uiterste best het iedereen zoveel mogelijk naar de zin te maken.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de voorlopige teamindelingen.Het streven is om deze 8 juli bekend te maken.

Schoolvoetbal Groot Succes!

Het Schoolvoetbal voor het Voortgezet Onderwijs heeft op maandag 27 mei en woensdag 29 mei plaatsgevonden bij VVZA en is een groot succes geworden.

Op maandag traden 15 teams aan namens de Amersfoortse scholen voor het Voortgezet Onderwijs uit de klassen 1 & 2. De uiteindelijke winnaar is ’t Atrium geworden.

Atrium Winnaar Schoolvoetbaltoernooi 2019 Klassen 1& 2

Op woensdag waren er maar liefst 20 teams uit de klassen 3 & 4. Ook hier won het Atrium, die zijn naam als opleiding met sportklassen dus volledig waar maakte.


Atrium Winnaar Schoolvoetbaltoernooi 2019 Klassen 3 & 4

De toernooien verliepen zonder incidenten en de organisatie liep gesmeerd. Met dank aan: Gerrie, Astrid, Jessica, Denise, Denise, Paul, Harry, Piet, Harry, Jan, Niels, Jeffrey, Joep, Joaquin, Ivo, Noes, Yvonne + dochter, Fabio, Martijn, Evert, Said, Eric, Peter, Mark, Ferhaan, Khalil, Pieter, Harry, Shei, Dalian, Naason, Jaap, en met steun van Jan-Jaap, Dirk, Tim. Verder uiteraard dank aan het mede-organiserende SRO: Mark, Marianne, Sven en Dennis. Alsmede de enkeling die wij nu misschien vergeten te noemen.

Komende jaren zal het Schoolvoetbal voor zowel het Basisonderwijs als het Voortgezet Onderwijs op een andere manier opgezet worden. De rol van de organiserende verenigingen wordt groter en de SRO gaat ondersteunend werken. Dit kan de club dan wel meer geld opleveren, zo’n 600-700 euro per toernooi-dag (de afgelopen jaren deden we er 4 per jaar). Ivar heeft de afgelopen jaren de kar getrokken voor het Schoolvoetbal, maar gaat dat komend jaar niet meer doen. Wel is hij beschikbaar voor ondersteuning en advies voor een nieuwe kartrekker of een te formeren werkgroep rond de Schoolvoetbaltoernooien. Heb je belangstelling om je hiervoor in te zetten, meld je dan via projecten@vvza.nl .  

Spelers gezocht Zaterdag VVZA 4

Het nieuwe VVZA Zaterdag 4, het team dat volgend jaar wordt gevormd uit de huidige JO19-3 (A3), is nog op zoek naar een paar spelers. Zaterdag 4 is een vriendenteam in de ware betekenis van het woord. Binnen het veld is inzet belangrijker dan talent of ervaring. Ongeacht de kwaliteiten die iemand meebrengt verwachten we volle inzet om de overwinning binnen te slepen. Of daar in elk geval alles aan gedaan te hebben. Buiten het veld zijn gezelligheid en respect naar elkaar vanzelfsprekend. Wie aan het team wordt toegevoegd hoort ook bij het team. Opgeven kan bij Arno Eijgenraam