Clubfeest VVZA

Clubfeest 3 juni met DJ Barend van Deelen

Kom jij ook op het clubfeest op 3 juni bij VVZA met DJ Barend van Deelen? In samenwerking met Splitt, de betaalapp voor sportteams organiseert VVZA een clubfeest op 3 juni.
Het is nu mogelijk om jouw kaartjes* te kopen!

*Mocht het niet lukken om de kaartjes te kopen via de link, stuur dan een mail naar evenementen@vvza.nl of een berichtje naar Vanessa Visscher.
Het is ook mogelijk om kaarten te kopen via de kantine bij Dion.

Had je al kaarten gekocht voor het clubfeest op 19 november? Deze zijn omgezet naar 3 juni en uiteraard nog geldig!

Over dit evenement

Deze avond komt onder andere DJ Barend van Deelen draaien en maken we er samen een avond om nooit te vergeten van.
De doelgroep van het feest is voor personen vanaf 18 jaar en ouder.
Het feest wordt mede mogelijk gemaakt door Splitt. Deze avond is het daarom alleen mogelijk om via Splitt jouw munten te kopen, maar het goede nieuws is, er zijn voldoende mensen aanwezig om je hiermee te helpen. Kom je met jouw VVZA team? Deze teams zijn al aangemaakt, even aangeven in de app wie er zijn en je bent klaar om munten te kopen.

Wij hebben er zin in!

Clubfeest VVZA

Piet Snijders Toernooi 26 mei 2022

Het toernooi

Dit jaar word opnieuw het Piet Snijder toernooi georganiseerd bij VVZA.

Er doen deze 11e editie maar liefst 10 herenteams en 7 damesteams mee! Traditiegetrouw word het toernooi afgesloten met een gezellige BBQ.

Piet Snijders

We nemen jullie even terug mee in de tijd.

Ons voetbalelftal VVZA Zaterdag 3 is ontstaan toen een aantal van hen meer dan 14 jaar geleden met elkaar in de jeugd speelden en overstapten naar de senioren.
Piet, de vader van Peter was van een aantal jongens de trainer in verschillende jeugdelftallen geweest. Hij had veel verstand van voetbal en een prachtige voetbalmentaliteit die je tegenwoordig niet veel meer ziet. Vanuit de A-jeugd werd ‘VVZA Zaterdag 2’ opgericht.

Piet was toen al een tijdje gestopt als trainer, maar was meteen trouw supporter van dit nieuwe elftal. Het elftal veranderde door de jaren heen.
Ze werden VVZA zaterdag 3, teamleden gingen en er kwamen nieuwe jongens bij. Piet bleef vaste supporter langs de lijn. Weer of geen weer en altijd met een gezonde dosis kritiek na de wedstrijd. Hadden we 5-0 gewonnen? Juist dan waren er verbeterpunten. Tot september 2009. Piet overleed onverwachts op 60-jarige leeftijd aan de gevolgen van een herseninfarct. 

Piet word nog wekelijks gemist langs de lijn, de trouwste supporter die ze ooit hebben gehad. Door zijn naam aan het toernooi te verbinden, zullen we hem nooit vergeten.

Contract met Schoonderbeek verlengd! Samen met Houtindustrie De Hoef sponsoren zij VVZA.

Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat het contract met Bouw- en Aannemingsbedrijf Schoonderbeek BV is verlengd. Houtindustrie de Hoef is tevens onderdeel van dit sponsorcontract.

Afgelopen maandag mochten wij bij Miranda en Edwin Schoonderbeek op kantoor het contract officieel maken.

Wij zijn ontzettend trots dat wij Schoonderbeek BV en Houtindustrie De Hoef als sponsor hebben en zijn hen zeer dankbaar hiervoor.

Panini’s in de kantine vanaf zaterdag

Vanaf zaterdag 14 mei voegen wij panini’s toe aan het assortiment in onze kantine.

• Panini ham/ kaas

• Panini kip met zelfgemaakte pesto

• Panini macar salami (halal)/ kaas

De vers gemaakte panini kost €3,50


Komen jullie ze morgen uitproberen? We zijn benieuwd wat jullie hiervan vinden.

Voetballen als Oranje bij VVZA

VVZA organiseert opnieuw Oranjefestival!

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert VVZA op zaterdag 28 mei een uniek Oranjefestival op Sportpark Emiclaer.

Wil jij ook voetballen als Oranje?

Kom dan naar VVZA voor het Oranjefestival!

28 mei van 13.00 tot 16.00

Wij organiseren een geweldige dag met heel veel verschillende activiteiten. En je vriendjes of vriendinnetjes (neefjes/ nichtjes, buurjongens/meisjes) mogen ook mee doen!

Een dag vol met “Oranje”-voetbalplezier waarin alle jongens en meiden (leeftijd 4 t/m 12 jaar) zelf gaan ‘Voetballen als Oranje’. Het is voor de nieuwe kids de manier om te ontdekken of voetballen iets voor ze is. En zij kunnen kennis maken met onze mooie vereniging! Je moet je wel even aanmelden (ook als je al lid bent, bij jouw trainer) zodat we weten hoeveel kinderen er komen deze dag:

Aanmelden

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Via deze link of via onderstaande button kun je direct aanmelden!

Meer informatie of vragen ?

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met VVZA contact opnemen. Dit kan via de evenementencommissie!

overgang zondag naar zaterdag

Onderzoek overgang zondag naar zaterdag

Tijdens de Bijzondere Algemene Ledenvergadering d.d. 12 April 2022 van VVZA is besloten om een commissie in te stellen die de consequenties gaan onderzoeken van een overgang van de senioren selectie naar de zaterdag. 

Het bestuur heeft de commissie de volgende opdracht gegeven:

Onderzoek een drietal opties in het kader van een overgang van de zondag naar de zaterdag. 

Deze 3 opties zijn:

  • Optie 1: We spelen seizoen 2022-2023 op zaterdag (instroom 5e klasse)
  • Optie 2: We spelen seizoen 2023-2024 op zaterdag (instroom 3e klasse)
  • Optie 3: We blijven op zondag spelen.


De commissie bestaat uit de volgende leden:

Jessica Schram- de Wit
Jan Jaap ter Haar
Marco Dammers
Edwin van Burgsteden
Piet Beltman

De commissie zal uitgebreid onderzoek doen naar de voor- en nadelen van de diverse opties. We zullen o.a. gebruik maken van een enquête, gesprekken met diverse geledingen binnen onze vereniging, afstemmen met clubs die dit proces hebben doorgemaakt, afstemming met de KNVB.

Het advies zal voor 1 juli 2022 aan het bestuur worden gepresenteerd. 

Voor dit onderzoek is een apart mailadres, Onderzoeken@vvza.nl ingericht. Vragen en of suggesties kunnen naar dit mailadres worden gemaild.

Namens,

Commissie Onderzoek overgang Zondag naar Zaterdag 

De Zeehelden Voetbalquiz is terug!

De Zeehelden Voetbalquiz is terug van weggeweest!

Vrijdagavond 10 juni 20.00 start de quiz. Inloop is vanaf 19.30.

Je team bestaat uit twee personen en kost €10,- Je kunt jouw team inschrijven bij @freekrubrech of bij de bar van onze kantine.

De laatste vraag van de quiz mogen jullie bedenken. Als je mee doet en deze vraag is gekozen, dan heb jij die punt vast binnen! Dus kom maar door!
Vragen mogen jullie via een privébericht op onze socials insturen!

Regel snel je teammate en zien we jullie op 10 juni?

Bouwkundige hulp gevraagd!

Wie kan ons helpen?

We willen graag zonnepanelen plaatsen op het dak van ons clubgebouw. We willen dan graag willen weten of het dak (de constructie) geschikt is om het extra gewicht te dragen. Daarnaast is het van belang om de kwaliteit van het dak te beoordelen zodat we niet het risico lopen dat de panelen er binnen 5 jaar weer vanaf moeten omdat de dakbedekking moet worden hersteld.

Ken jij of ben jij iemand die ons hierbij kan helpen? Zou je ons dus willen laten weten via dit bericht of via een mail aan Peter Matlung, facilitairezaken@vvza.nl.