MTC de Fysioclub

Het nieuwe seizoen gaat eindelijk weer beginnen.
Ondanks dat voetbal veel plezier geeft kunnen er ook vervelende blessures ontstaan (verzwikkingen, kneuzingen, overbelasting, groeipijn, etc.).
Speciaal hiervoor heeft VVZA in samenwerking met MTC de Fysioclub een screeningsuur opgesteld. Dit is een gratis service en geldt voor elk jeugdlid van VVZA. De screening vindt plaats elke donderdagavond van 18:30 tot 19:30
Mochten er blessures aanwezig zijn in het team, kan er contact worden opgenomen met de administratie van MTC de Fysioclub om een screeningsafspraak te maken. In de verzorgingsruimte van VVZA zal ik de blessure beoordelen en adviezen geven over hoe de blessure het beste aangepakt kan worden (rekoefeningen, specifieke krachtoefeningen, verlagen van de belasting of toch een traject bij de fysiotherapie). Indien gewenst zal ik een terugkoppeling aan je geven over de stand van zaken bij de betreffende speler.
Het nummer van MTC de Fysioclub: 033-453 1677
Bij verdere vragen kun je altijd mailen naar mitchell@mtcdefysioclub.nl
Ik hoop op een prettige samenwerking komend seizoen. Je kunt altijd een keer binnenlopen op de donderdagavond voor een kennismaking.
Met sportieve groet,
Mitchell Viset
Fysiotherapeut MTC de Fysioclub
1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] bericht MTC de Fysioclub verscheen eerst op […]

Reacties zijn gesloten.