Mededeling Bestuur: Nieuwe Penningmeester en bestuurslid Jeugdzaken

Met groot plezier kan ik mededelen dat we een penningmeester en een bestuurslid Jeugdzaken hebben gevonden. Jeffrey van Westerlaak zal onze nieuwe penningmeester worden. Dit seizoen gaat hij zich inwerken om dan vanaf het nieuwe seizoen onze penningmeester te zijn. Eric van Norden heeft aangegeven dat hij de vacature bestuurslid Jeugdzaken wil gaan vervullen. Eric is al met onmiddellijke ingang gestart. Ik wens beide heren heel veel succes toe bij hun nieuwe functie en ga ervan uit dat jullie beide heren hier ook bij zullen ondersteunen.

Piet Beltman

Beide heren stellen zich voor:

Penningmeester

Mijn naam is Jeffrey van Westerlaak de nieuwe penningmeester van VVZA. Ik ben op mijn zesde begonnen bij de zeehelden en heb daar alle jeugdselecties doorlopen om vervolgens door te breken in het eerste elftal. Ik heb in de jeugd vele kampioenschappen meegemaakt alsmede de vele promoties van het eerste elftal. Helaas ben ik door een knieblessure vroegtijdig met voetbalpensioen gegaan.

Toen bij mij eenmaal bekend werd dat VVZA op zoek was naar een penningmeester heb ik mij kenbaar gemaakt, want zeeheld blijf je natuurlijk voor het leven! Ik ben 29 jaar en krijg binnenkort, samen met mijn vriendin Anita, de sleutel van ons huis in Bunschoten. In 2017 heb ik mijn Bachelor gehaald op de Hogeschool van Amsterdam en volg momenteel de opleiding tot Registeraccountant aan de Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast ben ik vanaf 2016 werkzaam bij CROP Registeraccountants en Belastingadviseurs, waar ik werkzaam ben als controlerend accountant.

Door mijn functie als penningmeester hoop ik mijzelf verder te kunnen ontwikkelen als robuuste accountant. Daarnaast zal ik de VVZA familie weer vaker zien, welke ik heb gemist. Ik zal er in ieder geval alles aan doen VVZA verder vooruit te helpen.

Bestuurslid Jeugdzaken

Vele van jullie zullen mij al kennen maar voor diegene die het nog niet weten mijn naam is Eric van Norden. Ik loop vanaf mijn 7e jaar bij VVZA en dat is nu 47 jaar geleden. Als ik alle mooie herinneringen naar boven haal dan ben ik voorlopig nog wel even bezig met typen. Ook zijn er vele trieste momenten geweest. Het mooie daarvan is dat wij van VVZA een grote familie zijn en elkaar daarin steunen. Dus de tekst familieclub klopt echt. Na mijn voetbal periode ben ik gevraagd om trainer te worden.

Na het behalen van mijn TC3 ( nu UEFA C ) ben ik als trainer van VVZA doorgegaan. Van senioren tot de jeugd waar ik nog steeds actief ben.

Ik ben nu 12 jaar werkzaam bij Wavin op een afhaal filiaal in Arnhem op dit moment. Wavin levert alles op PVC gebied wat met het afvoeren van water te maken heeft. Dat kan binnenshuis zijn maar ook buiten (denk aan regenwater wat in de putten in straat of poort verdwijnt).

Hobby’s heb ik ook uiteraard maar de leukste bezigheid is mijn kleinzoon Dyami.

Nu sla ik een nieuwe weg in en dat is als Bestuurslid jeugdzaken. Hier begin ik per direct mee. Zo kan ik ondersteunen waar nodig is en alvast wat meer bekend te raken met hetgeen op mijn pad terecht komt.