Leroy de Jeger, de trainer volgend seizoen voor JO 8-1 stelt zich voor

Dag Zeehelden, mijn naam is Leroy de Jeger en ik ben 19 jaar oud. Velen zullen misschien mijn naam al een keer gehoord hebben maar kennen mij eigenlijk niet. Vandaar dat ik mij graag even voorstel.

Ik voetbal op het moment in het 1ste elftal van VVZA en daar speel ik op de linksback positie. In de jeugd heb ik bij Cobu Boys gevoetbald en vanaf de C (JO14/15) heb ik de overstap gemaakt naar VVZA. Ik ben bij VVZA begonnen in de C3 (JO15-3) en heb daarna alleen nog maar in de 1ste selectieteams gespeeld van elke lichting.

Ik studeer op het moment aan het HBO in Zwolle aan de Academie Lichamelijke Opvoeding, dit neemt ook een groot gedeelte van mijn vrije tijd in beslag. Ik zit nu in mijn 3de jaar en volgend jaar hoop ik af te studeren. In mijn vrije tijd ben ik dus veel bezig met school, werk en voetbal. Volgend jaar heb ik iets meer ruimte in mijn studie en kan ik er ook een team bij trainen. Een aantal jaar geleden heb ik ook een team getraind dat was de toenmalige F2. Ik vond dat super leuk om te doen en ik wilde er graag mee door, maar door mijn studie paste het er even niet meer tussen.

Dit jaar heeft Steven van Zanten mij benaderd om volgend seizoen de JO-8-1 te gaan trainen voor VVZA en aangezien ik meer ruimte vrij had, greep ik deze kans met beide handen aan. Door mijn opleiding ben ik veel in contact met kinderen en veel bezig met het verbeteren van kinderen, ik hoop dus dat ik volgend seizoen ook deze kinderen beter kan leren voetballen ! Ik ben een trainer/leraar die leerproces voorop stelt, natuurlijk is het leuk als je zaterdag wint maar daar draait niet het hele seizoen om. Ik vind dat kinderen meer leren als ze veel voetballen aan de bal en daar zit ook mijn visie als trainer.

Ik heb super veel zin in volgend jaar, en met het talent dat er op VVZA rondloopt, kunnen we er een super mooi seizoen van maken.

Ik zie jullie op de velden!