In memoriam, John Borgman

Afgelopen donderdag ontvingen wij met grote verslagenheid, het bericht dat zeeheld John Borgman afgelopen woensdag is overleden.

John is maandag onwel geworden en heeft daarna nog meerdere complicaties gehad, terwijl hij in slaap werd gehouden. Zijn familie heeft na overleg met de artsen met veel pijn in het hart moeten besluiten, de behandelingen te stoppen. Hij is woensdag 20 juli op 65jarige leeftijd overleden.

John was een echt clubman, een echte zeeheld. Dochter Carola en zoon Tom hebben altijd met veel plezier bij VVZA gespeeld.

John is voorzitter geweest van 6 september 2004 tot 12 september 2005, ook hier genoot hij enorm van. Was ook verzorger van het 1e elftal bij VVZA.

Later is hij met Bert Trappel en Edwin van Burgsteden als verzorger naar Saestum gegaan, waar John nog steeds ook actief was.

Toen VVZA in 2020 ook weer een verzorger zocht, heeft hij niet getwijfeld en was hij terug bij “zijn kluppie” zoals hij zelf zei.

Hij maakte samen met Joyce de soep op zondag ochtend. Zodat de jongens met een goed gevulde maag het veld op konden.

Zijn familie nodigt iedereen uit om afscheid te nemen van John, op woensdag 27 juli om 15.00 in de Lichtzaal van Crematorium Amersfoort, Dodeweg 31 te Amersfoort.

Wij gaan John ontzettend missen. Wij wensen zijn familie en overige naasten veel sterkte met dit verlies.

Rust zacht John.

Het bestuur