Gratis naar FC Utrecht- Feyenoord (dames)

Op zondag 10 september om 12:15 starten de FC Utrecht Vrouwen met de competitie tegen Feyenoord. Om dat te vieren, willen we jullie graag uitnodigen om onze vrouwen te komen supporten bij de openingswedstijd in Stadion Galgenwaard.

De speelsters zijn al hard aan het trainen om zo goed mogelijk te starten in de competitie en kunnen jullie support goed gebruiken. Daarom willen we jullie als Partnerclub van FC Utrecht graag iets aanbieden in de vorm van gratis kaarten voor deze wedstrijd. Zo hopen we dat onze eerste wedstrijd samen met jullie een groot succes wordt!

Win een voetbalclinic
Om jullie te bedanken voor de steun, organiseren wij een voetbalclinic van speelsters van de FC Utrecht Vrouwen bij de club die ons met de meeste leden komt supporten op 10 september. En wat is er nou toffer dan samen met een speelster van de FC Utrecht Vrouwen op het veld te staan en van hen te leren voetballen als een prof! 

Bestel gratis tickets
Deel snel deze link: https://ticketing.fcutrecht.nl/initiative/Partnerclub
met de teams van jouw vereniging (graag via de interne clubkanalen als WhatsApp, de website en nieuwsbrief) en bestel jullie gratis kaarten voor de openingswedstrijd op 10 september tegen de Feyenoord Vrouwen.

We zien jullie graag in Stadion Galgenwaard!

Met een hartelijke groet,

Team Vrouwenvoetbal FC Utrecht