GEEN FIETSEN/BROMMERS/SCOOTERS BINNEN DE HEKKEN PARKEREN IN HET WEEKEND

We zijn er tijdens onder andere corona heel erg aan gewend geraakt, maar het was en is dus nog steeds NIET de bedoeling dat je in het weekend je fiets, brommer en/of scooter in het weekend (dus op zaterdag en zondag) binnen de hekken van VVZA parkeert.

Afgelopen zaterdag (04-09-2021) stond het rond half twaalf helemaal vol met fietsen en brommers/scooters. 
Wij zijn in het weekend gastheer voor alle kinderen en volwassenen die bij VVZA komen voetballen. De ruimtes rondom de kleedkamers moeten dus te allen tijde vrij bereikbaar zijn voor iedereen. In noodgevallen moet ook een ambulance erlangs kunnen (zoals afgelopen zaterdag nodig bleek). Dat is niet mogelijk wanneer iedereen net als doordeweeks zijn/haar fiets/brommer/scooter binnen de hekken en onder de kantine neerzet. Doordeweeks is het geen probleem omdat we dan met alleen VVZA-ers onder elkaar zijn. In het weekend is dat anders, en dan gelden er dus ook andere regels.

Afgelopen zaterdag hebben we met wat hulp alle fietsen etc. verwijderd naar de zijkant van het kantinegebouw. Vanaf komende zaterdag verwachten wij van iedereen dat hij/zij zich weer aan de regels houdt en in het weekend (of liefst altijd) de parkeerplaats buiten het hek gebruikt voor het stallen van de fietsen, brommers en scooters. En alle andere vervoermiddelen die hier niet zijn genoemd. Wij danken jullie bij voorbaat voor de medewerking.


Met vriendelijke groeten,

namens het bestuur VVZA,

Jan-Jaap ter Haar, Wed.secr. Jeugd VVZA.