Fabian de nieuwe trainer van JO 11-1 en JO7-1 stelt zich voor

Na Barry, Rick, Martijn, Tim en Ibrahim, Eric en Henk is het nu de beurt aan Fabian om zich even kort voor te stellen.

Mijn naam is Fabian Bakker ik ben 21 jaar. Ik ben nu bezig met mijn laatste jaar op het MBO Amersfoort en verwacht volgend jaar te starten op de Pabo, waar ik de opleiding tot leraar basisonderwijs ga volgen.

Verder ben ik werkzaam bij De Voetbalschool waar ik bij verschillende verenigingen kinderen techniektraining geef en trainers begeleid.

Sinds mijn 6e jaar loop ik al rond bij VVZA en heb ik alle jeugdelftallen doorlopen en speel nu in ons 1e elftal van deze mooie club! Aankomend jaar word ik trainer van de JO11-1 en JO7-1 (kabouters) dat word mijn 5e seizoen als trainer bij VVZA.

Ik hoop op weer een plezierig maar ook zeker een leerzaam nieuw seizoen!