Evert en Robbert de Keeperstrainers stellen zich voor

Alweer het achtste berichtje over de jeugdtrainers van VVZA. Dit keer de keeperstrainers: Evert en Robert

Mijn naam is Evert Prins, 51 jaren jong. Samenwonend, vader van 3 zoons en werkzaam als salarisadministrateur. Ik ben al een aantal jaren keeperstrainer bij VVZA voor de jeugd en de selectie keepers van de senioren. Sinds 2018 doe ik dit samen met Robbert Geertzema. Deze samenwerking gaat zeer goed. Daarnaast vind ik het op zondag ook leuk om bij het eerste elftal van VVZA te vlaggen.

Ik ben zelf begonnen in de jeugd als keeper bij Amersfoortse Boys, later in een vriendenteam bij Posthoorn en in 1999 bij de selectie van VVZA. Ik heb zelf altijd keeperstraining gehad, dat heb ik zelf altijd erg leuk gevonden. Ik hoop dat het gene wat ik als keeper aan ervaring heb opgedaan, kan overbrengen op de keepers die ik nu train. Uiteraard staat het plezier wat je moet hebben met voetbal bovenaan.

Ik ben Robbert Geertzema. Sinds 2 jaar ben ik keeperstrainer bij VVZA. Ik doe dit  samen met Evert Prins met heel veel plezier en ik vind het mooi om te zien dat de keepers die wij trainen groeien in hun ontwikkeling.  Verder voetbal ik zelf ook bij VVZA en ben ik ook assistent trainer bij het team van JO-13-1.