Even voorstellen;

Mijn naam is Eric Telle, 36 jaar oud en woonachtig in Hooglanderveen samen met mijn vriendin en twee dochters. Sinds mijn 5e ben ik al lid bij VVZA met een tussenstop van 4 jaar omdat ik toen bij Hoevelaken ben gaan voetballen. 

In de senioren ben ik weer terug gekomen bij VVZA waarbij ik 2 jaar in het 1e elftal heb gespeeld als voetballer. Hierna ben ik in een vriendenteam gaan voetballen. Tijdens deze periode ben ik op trainingen gaan keepen bij het 1e en dat ging vrij redelijk waardoor ik zelfs een aantal jaren door blessures en schorsingen als vervanger in het 1e elftal heb gekeept. Met als hoogtepunt dat ik de halve finale en finale hebt gekeept en we toen gepromoveerd zijn naar de 2e klasse. Dit was meteen een mooi moment om echt te stoppen om mij beschikbaar te stellen voor de selectie.

Vanaf dit seizoen ben ik PR bestuurslid. We hebben een groepje van 5 personen gecreëerd die alle PR taken op zich gaan nemen, denk hierbij oa aan alle mate van sponsoring. Ik zal het aanspreekpunt zijn en ook deelnemen in het bestuur. 

Mochten jullie vragen hebben met betrekking tot PR gerelateerde zaken dan kunnen jullie mij altijd bereken op ons mailadres pr@vvza.nl.

Groet,

Eric Telle