Even voorstellen, Mozes Hoppenbrouwer, nieuwe trainer JO 19-1

Dag Zeehelden, mijn naam is Mozes Hoppenbrouwer en momenteel ben ik 23 jaar oud. De ouderen onder jullie zullen mijn naam misschien nog wel kennen omdat ik in de C-junioren nog een jaar bij VVZA heb gevoetbald. Vandaar dat ik mezelf hierbij nog even een keer voorstel.

Ik voetbal momenteel bij Roda’46 in de zondag 1 en ben assistent bij de JO-17/1 dat 2e divisie landelijk speelt. In het verleden heb ik al wat teams getraind zoals de JO-12/1 op hoofdklasse-niveau, JO14/1 op hoofdklasse-niveau en ben ik assistent geweest bij de JO19/1 in de 2e divisie. Zelf heb ik ook al aardig wat clubs gehad in het verleden, ik ben begonnen bij KVVA daarna APWC, VVZA, VV Hoogland en Roda’46 die ik volgend jaar heb ingeruild voor VV Hooglanderveen.

Ik werk sinds een jaar fulltime bij mister cartridge, een bedrijf welke gespecialiseerd is in de in/verkoop van Inktcartridges en toners. Tevens run ik samen met mijn baas Full90 Europe, zoals bij de laatste thuiswedstrijd tegen Roda’46 ook te zien was bij de keeper van Roda’46 die keepte met één van onze hoofdbeschermers. Wij adviseren elke keeper deze hoofdbeschermer te dragen, voorkomen is beter dan genezen.

Dit jaar wou ik eigenlijk gaan stoppen met het trainerschap omdat ik gewoon te weinig tijd had om 3x per week training te geven en ook nog op zaterdag te coachen. Tot dat ik in gesprek kwam met jullie Hoofd Jeugd Opleidingen Steven van Zanten en Jan van Beek en vrijwel vanaf minuut één er een klik was. Ondanks mijn jonge leeftijd vonden ze mij geschikt genoeg om volgend jaar de JO-19/1 te trainen en te coachen, wat ik als een prima kans zie om mij zelf en de jongens verder te ontwikkelen in het proces naar seniorenvoetbal en het 1e elftal van VVZA toe.
Ik ben een trainer die altijd kiest voor het collectief, als je samen een doel voor ogen hebt dan moet je samen er alles aan doen om je doel te verwezenlijken. Mijn moto zal ook de rooie draad zijn door het seizoen: ‘Hard werken verslaat talent als talent faalt hard te werken’.

Laten we er samen een mooie samenwerking van maken, ik sta te trappelen om te beginnen bij deze mooie familieclub met ambitie.

Ik zie jullie allemaal graag langs de velden bij JO19/1!!