De Voetbalschool/Keeperschool gaat weer van start!

Vanaf vrijdag 15 maart start De Voetbalschool/Keeperschool weer met de wekelijkse techniek- en keeperstrainingen, bij VVZA.
Er zal weer worden getraind op vrijdagmiddag van 16.00 uur tot 17.15 uur en/of van 17.30 uur tot 18.45 uur. De trainingsdata zijn: Vrijdag 15, 22, 29 maart, 5, 12 april, 10, 17 mei, 7, 14 en 21 juni. Uitwijkdatum: 28 juni.

Tijdens deze 10 trainingen zullen de deelnemers trainen onder begeleiding van professionele trainers, volgens de Total Soccer Method. Door middel van gerichte techniek- en keepers trainingen, met veel individuele aandacht zullen de kinderen extra vaardigheden worden bijgebracht. Uiteraard allemaal in combinatie met veel plezier.
De trainingen bij De Voetbalschool/Keeperschool – VVZA zijn niet alleen opengesteld voor leden van VVZA, maar ook andere kinderen, aan een club gebonden of niet, kunnen zich inschrijven.
Wil jij ook trainen onder begeleiding van 1e elftal spelers Steven van Zanten, Fabian Bakker en andere professionele trainers? Klik dan snel hier en schrijf je in!

De afgelopen sessie trainden er meer dan 100 kinderen bij De Voetbalschool, ook nu is er maar beperkt plek, dus wacht niet te lang met inschrijven! VOL = VOL!
Voor meer informatie kan je ook altijd terecht bij:
Dennis Been dennis@devoetbalschool.nl of 06-50963781

Wist je dat?
Je in de vakanties ook altijd bij De Voetbalschool kan komen voetballen. Kijk voor meer informatie op www.devoetbalschool.nl

Wil je alle informatie nog een keer nalezen of uitprinten. Download de pfd-file hier