De trainers van VVZA JO15-2 stellen zich voor

Mijn naam is Bekir Ziylan en ik ben 19 jaar oud. Volgend seizoen ben ik trainer van de 15-2.

Hiervoor heb ik 11 jaar bij de jeugd van VVZA gespeeld en ben ik sinds afgelopen jaar trainer. Ook ben ik sinds 6 jaar actief als verenigingsscheidsrechter bij onze mooie club! 

Naast VVZA ben ik ook gewoon nog student; ik studeer bedrijfskunde op Hogeschool Utrecht. Daarnaast werk ik als leidinggevende bij de Albert Heijn. Ik hoop komend seizoen mijzelf te ontwikkelen samen met de jongens en een zo goed mogelijk seizoen neer te zetten. Mijn wens is in de komende jaren als trainer van VVZA veel te bereiken, waar ik en de club samen iets aan gaan hebben!

Mijn naam is Ahmet Saridas en ik ben 18 jaar. Momenteel studeer ik Bedrijfskunde aan de Hogeschool in Utrecht. 

Sinds 2008 ben ik actief bij VVZA waarvan 11 jaar als speler en 1 jaar als trainer. Gedurende deze tijd heb ik alle jeugdelftallen doorlopen. Samen heb ik 10 jaar lang met Bekir in hetzelfde elftal gespeeld. Volgend seizoen zullen wij samen de JO-15-2 trainen. Wij doen dit samen met heel veel plezier en zullen er alles aandoen om onze spelers te laten groeien in hun ontwikkeling.