De trainers van VVZA JO14-1 stellen zich voor

Hallo allemaal, mijn naam is Peter Bouw (45 jaar). Sinds 8 jaar sta ik vaak bij VVZA langs de lijn om mijn zoons Stefan (14) en Jasper (12) te supporten. De afgelopen jaren ben ik bij verschillende teams actief geweest als (assistent-) trainer en leider. Komend seizoen ga ik, net als vorig seizoen, samenwerken met Michel Oomen. Ons team JO14-1 bestaat grotendeels uit jongens die we vorig seizoen in de JO13-2 ook al trainden. Omdat we toen lekker bezig waren met zijn allen voordat we moesten stoppen, heb ik nu extra veel zin om verder te gaan richting het nieuwe seizoen.

Mijn naam is Michel Oomen. Vader van 2 jongens die allebei fanatiek voetballen bij VVZA. Ik ben begonnen als leider van de F6, daarna 2 jaar J010-1 en vorig seizoen J013-2. Dit jaar ben ik één van de trainers van de JO14-1. Ik ben zelf net als mijn zoons fanatiek en vaak langs de lijn te vinden tijdens het trainen of de wedstijden van mijn zoons. Mooi dat dit ook weer mag vanaf 1 juli. Dit seizoen zullen we gaan knallen en laten zien wat we waard zijn!