De trainer van VVZA Jo15-1, Thijs Teunter stelt zich voor

Hallo, mijn naam is Thijs Tuenter en ik ben de nieuwe assistent-trainer van de JO15-1. Ik assisteer Steven van Zanten, met wie ik zes jaar lang in het eerste elftal van VVZA heb gevoetbald. We kennen elkaar al heel lang en het belooft een mooie samenwerking te worden.

Het is niet eerste keer dat ik als trainer op het veld sta. Vier jaar geleden was ik ook al assistent van (toen nog) de C1 van VVZA. Wat langer geleden trainde ik ook twee verschillende pupillenteams. Sommige jongens die ik heb mogen trainen hebben zich door de jaren zelfs zo goed ontwikkeld, dat ze nu in het eerste van VVZA voetballen. Prachtig om te zien!

Ik ben zelf al vanaf mijn zesde jaar lid van VVZA. Ik heb voornamelijk in de selectieteams gespeeld, eerst in de jeugd en later dus bij de senioren. Vorig jaar heb ik een stapje terug gedaan en ben ik met vrienden (onder andere mijn broer Bastiaan) in het derde elftal gaan voetballen.

Naast het voetbal werk ik sinds oktober als onderzoeker bij het Nederlands Jeugdinstituut, nadat ik een master Sociologie afrondde aan de UU.

Ik kijk erg uit naar de start van het seizoen. Er loopt weer ontzettend veel talent rond in de jeugd van VVZA en ook bij de J015-1 is het geregeld genieten geblazen!Wij gaan er in ieder geval alles aan doen om er een leuk en succesvol seizoen van te maken!