De nieuwe trainers van de JO8-1 stelen zich voor: Youp en Stan

Mijn naam is Youp Brienesse. Volgend jaar zal ik de trainer zijn van de J08-1 bij VVZA. Zelf voetbal ik al heel mijn leven en aankomend jaar zal mijn eerste jaar als trainer zijn. Ik kijk er met veel plezier naar uit!

Uiteraard heb ik ook een leven naast voetbal. Zo werk ik bij de Gamma in Amersfoort. Ook zit ik volgend jaar in de tweede klas van de Hbo-opleiding lerarenopleiding economie.

Komend seizoen hoop ik mij en de jongens van de J08-1 te kunnen ontwikkelen en mooie dingen te kunnen bereiken!

Hallo, ik ben Stan Asbreuk en ik ben 18 jaar oud. Ik word samen met Youp Brienesse de trainer van de JO8-1. Ik voetbal zelf al 12 jaar bij VVZA. Ik heb vanaf de JO11 in de selectie gespeeld. Momenteel speel ik in de JO19-1 als centraal verdediger.

Aankomend jaar ga ik mijn HBO opleiding Aviation beginnen in Amsterdam. Ik werk ook nog bij de Gamma in Amersfoort.

Aankomend jaar hoop ik de jongens een hoop te leren en veel plezier in het voetbal te geven.