De Grote Clubactie start weer!!!

Wij doen mee!

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,00, waarvan direct € 2,40 naar onze clubkas gaat. Dit jaar sparen we voor leuke activiteiten die ook Corona-proof zijn 😊, zoals een sport- en speldag met penaltytoernooi of een FiFa toernooi.

Loten kunnen worden gekocht via de deze link. Of via onze eigen QR-code:

En het is natuurlijk ook mogelijk om een lot te kopen bij een van onze jeugdleden.

Verkoopboekjes

De jeugdleden (JO 8 t/m JO-13) krijgen allemaal het bekende lotenboekje. Deze ontvang je van je trainer samen met de brief met alle uitleg.

Verkoop via internet

Alle leden (jong en oud!!!) krijgen (op 19 sep 2020) een mail met een link om via een persoonlijke pagina digitaal loten te verkopen. Dit is dé kans om heel simpel loten te verkopen! Handig voor familie en vrienden die ver weg wonen.

Help jij mee om zoveel mogelijk geld hiervoor binnen te halen?

Jouw inzet wordt beloond!

Wij vinden het natuurlijk hartstikke fijn dat je je inzet voor VVZA. Daarom krijg je € 0,50 per verkocht lot. Dit geldt ook voor de loten die jij digitaal verkoopt! Je ontvangt je beloning direct als je je boekje in komt leveren. (We kijken dan ook gelijk of je digitaal loten hebt verkocht.)

Belangrijke data:

  • 19 september: Start Grote Clubactie.
  • 30 september, 7, 14 en 28 oktober (tussen 19.15 en 20 uur): Inleveren ingevulde lotenboekjes bij VVZA op het clubhuis.
  • 10 december: Trekking Grote Clubactie.

Wij wensen iedereen veel succes met de verkoop!