VVZA Online Bingo

Bingo!

Op vrijdagavond 4 juni 2021 organiseert VVZA een online bingo. De (online) deuren gaan om 19.00 uur open en de bingo gaat om 20.00 uur van start. Uiteraard zorgen we ook voor entertainment tijdens de pauzes.

We doen dit voor de allereerste keer online en gaan voor een leuke avond! Bingomasters Vanessa en Angelique zullen samen de bingomolen draaien vanuit de kantine. De bingo wordt uitgezonden via het YouTube kanaal van VVZA.

Bingoprijzen

De prijzen zullen zoveel mogelijk uit prijzenpakketten van onze Amersfoortse ondernemers bestaan. Zo hebben de deelnemers een gezellige avond en steunen we daarnaast de lokale ondernemers uit onze stad.

Bestel je bingokaart online

Via deze link bestel je jouw bingokaarten. Vermeld jouw naam, telefoonnummer en emailadres. Uiteraard mag je met meerdere bingokaarten meespelen. Een bingokaart, met 4 speelrondes kost €10,- . Een extra superlot kost €5,- .

Na betaling ontvang je via e-mail de bingokaart(en). Die digitale bingokaart kun je ook uitprinten, of als je zelf geen printer hebt kun je de kaart zelf overschrijven. Ook ik het mogelijk de bingokaart op te halen op de daarvoor aangegeven momenten.

Bestel hier jouw tickets!

Uitzending via YouTube

De live-uitzending van de bingo start vrijdagavond 4 juni om 19.00 uur op het YouTube-kanaal van VVZA. Zorg ervoor dat je ruim voor 20.00 uur ingeschakeld bent, want we starten stipt om 20.00 uur met de bingo. Je kunt de bingo via YouTube op je smart tv, tablet, laptop of telefoon volgen via deze link.

De bingokaarten van de deelnemers worden door ons extra gecontroleerd. De organisatie ziet dus precies wie er wanneer bingo heeft. 

Een oproep aan  de deelnemers om zich in je allermooiste outfit te steken! Maak daar vervolgens een leuke foto / selfie van en plaats die met #bingovvza op Instagram of Twitter. Degene met de leukste outfit wint uiteraard een leuke prijs! 

Laten we er een gezellige avond van maken!