BEKERSUCCES VVZA JO12-2 DUURT VOORT!!

Op 30 maart 2019 werd om 11:00 uur afgetrapt voor de kwartfinale tegen DESTO JO12-2. Vanwege het belang van de wedstrijd was deze op het hoofdveld ingedeeld. Het werd een hele spannende wedstrijd met kansen voor beide teams. Maar de keepers en verdedigingen waren ook in vorm.
Vlak voor rust nam VVZA een voorsprong toen de snelle spits de bal met buitenkant rechts langs de keeper de verre hoek in schoot. Direct na rust maakte DESTO de gelijkmaker, maar VVZA kwam in het laatste kwart weer op voorsprong toen de bal met een slim half hakje werd verlengd. Toch viel vlak voor tijd de 2-2 nog toen de kleinste man van het veld namens DESTO de bal met een boog in de bovenhoek schoot. Doordat de laatste kans van VVZA met een lob op de lat belandde, moesten penalty’s de beslissing brengen.
Na 5 penalty’s per team stond het 4-4 en moesten we doorgaan tot er een winnaar was. Pas na 10 penalty’s per team was de stand 7-6 voor VVZA. Ze staan nu in de halve finale. De loting is binnenkort. Het avontuur voor de mannen en hun ene meisje gaat verder.