Barry de Harder, trainer van JO19-1 stelt zich voor

Na Rick, Martijn, Tim en Ibrahim is het nu de beurt aan Barry, de trainer van JO19-1 om zich voor te stellen.

Hallo allemaal, mijn naam is Barry de Harder en ik ben 47 jaar. Ik woon in Amersfoort in de wijk Zielhorst. Ik ben getrouwd met Desiree en heb 2 zonen, Sasha (21 jaar) en Tristan (16 jaar). Sasha heeft tot zijn 17e gevoetbald bij VVZA en Tristan voetbalt nu ook komend seizoen weer bij VVZA.

Zelf voetbal ik niet meer, maar ik heb zelf vanaf mijn 18e tot mijn 33e in diverse 1e elftallen gespeeld bij AFC Quick, Veensche Boys, ASC Nieuwland en NVC.

Ik ben al eerder trainer geweest bij VVZA en heb daar door de jaren heen al verschillende selectieteams getraind, dus voor de meesten van jullie zal ik geen onbekende zijn.

Na 6 jaar getraind te hebben bij VVZA, werd ik gevraagd om assistent-trainer te worden bij ASC Nieuwland 1 en dat ben ik 2 jaar geweest. Daarna ben ik trainer geworden van ASC Nieuwland 2, wat ik 3 jaar lang heb gedaan.

Afgelopen Februari ben ik benaderd door Jan van Beek of ik misschien interesse had om de JO19-1 van VVZA te gaan trainen. Na een goed gesprek met Jan en Steven van Zanten, heb ik besloten om hun mijn jawoord te geven om dit te gaan doen. Ik kan jullie zeggen dat ik daar heel veel in zin heb.

Tot aankomend seizoen en we zullen elkaar zeker zien op en rond de velden bij VVZA.