Koop een lot in de amateurvoetbal loterij en steun VVZA!

DE AMATEURVOETBAL LOTERIJ

De amateurvoetbal loterij is een initiatief vanuit de KNVB samen met De Nederlandse Loterij en Lotify, bieden zij een loterij aan die op een veilige en verantwoorde wijze extra inkomsten genereert voor iedere veld- en zaalvoetbalvereniging. Iedere vereniging kan gratis hieraan deelnemen en dat doen wij dus ook! Elke kans die wij krijgen om inkomsten te generen voor de vereniging pakken wij aan. Dat doen wij voor jullie, onze leden, zodat wij samen kunnen blijven genieten van voetballen bij VVZA! De prijzen zijn ook zeker de moeite waard om een poging te wagen in de loterij.

OVER DE AMATEURVOETBAL LOTERIJ

De afgelopen 2 seizoenen lopen anders dan andere seizoenen. De kantines waren maanden dicht, er zijn zorgen over aanblijven van sponsoren en over het behoud van de leden. De KNVB heeft als doel om verenigingen te ondersteunen in deze moeilijke tijd, op alle mogelijke gebieden.

Doordat alle organisatorische zaken geregeld zijn, kan iedere vereniging geld verdienen door hun specifieke actiepagina te communiceren naar leden, vrijwilligers, sponsoren, ouders en andere betrokkenen.

Koop hier jouw lot en steun VVZA!