Ajax Clinic groot succes

Maar liefst 87 kinderen hadden zich ingeschreven voor de Ajax Clinic.

Zowel het kunstgrasveld als het hoofdveld werden gebruikt en het geheel zag er heel verzorgd uit met Ajax banners en spandoeken. Zelfs aan een geluidsinstallatie was gedacht en onder het genot van een stukje muziek werden alle deelnemers met een luid applaus ontvangen.

Onder het motto ”trainen als een echte Ajax speler” werd om tien uur het startschot gegeven door diverse trainers die zich voornamelijk bezig hielden met het trainen op techniek.

Als speciale gast was de oud- Ajax speler en met 22 interlands, de  oud-international, Simon Tahamata aanwezig. Simon is momenteel techniektrainer bij de jeugd van Ajax. De foto’s zijn binnenkort te zien op http://www.ajaxcampsenclinics.nl/albums.php

ajax_clinic_2015-1

Alle deelnemer(sters) werden in diverse leeftijdsgroepen ingedeeld en gingen direct aan de slag.

Helaas werkte het weer niet helemaal mee en werd er naarstig gezocht naar de zon, maar die schitterde door afwezigheid. Dat mocht beslist de pret niet drukken. Iedereen deed fanatiek en enthousiast mee met de oefeningen. Het zag er allemaal professioneel uit. De organisatie van de Ajax Clinic verdient dan ook een dik compliment.

Na de lunch werd er weer vrolijk geoefend en tegen half vier werden de finales afgewerkt, waarbij de meest technisch vaardige spelers met elkaar in het strijdtoneel mochten treden.

Al met al wederom een heel geslaagde dag en daar waren de deelnemers en deelneemster het roerend over eens.

ajax_clinic_2015-2