Aan tafel!
Wat zijn gerechten die je nooit vergeet? Heb jij een speciaal (familie)recept of voedseltip die je graag met je buurtgenoten wilt delen? Op vrijdag 6 mei gaan we al kokend samen in gesprek over het voedsel in de kantine van VVZA en andere plekken in Amersfoort. Wat zijn jouw ideeën voor een gezonde en duurzame toekomst?
Kom mee koken en praten over waar je voedsel vandaan haalt, wat je belangrijk vindt, of juist anders wil!
Wanneer: vrijdag 6 mei
Locatie: kantine van VVZA
Tijd: 17:00 – 20:00 uur
Programma
- 16:45 uur – inloop & welkom
- 17:00 uur – in gesprek over voedsel
- 17:30 uur – koken recepten uit de buurt
- 19:00 uur – aan tafel!
Om 17 uur starten we met het koken van recepten uit de buurt en gaan daarna samen aan tafel.
Praat en kook je mee? Meld je dan (gratis) aan. Voor 6 mei is er geen ruimte meer, maar er komt een vervolg!
Heb je een recept dat je graag tijdens de avond wil koken – een hoofdgerecht, bijgerecht, salade of toetje? Mail dan je recept voor 15 april naar sylke@waag.org.
De avond wordt georganiseerd door VVZA, in samenwerking met Waag en Wageningen Universiteit & Research.