De toernooicommissie organiseert de toernooien voor VVZA. Het Silvester Toernooi op 7 januari is al succesvol afgesloten. Op dit moment zijn we aan het warmlopen voor de toernooien voor het eind van het seizoen.  Wat zijn we van plan:

Als je als niet-VVZA team mee wil doen aan dit mooie toernooi kan dat natuurlijk. Het inschrijvingsformulier kan je hier downloaden: Inschrijfformulier VVZA toernooi 2017.

De uitnodigingen die we ontvangen voor uittoernooien mailen we door aan de coördinatoren met het verzoek deze door te zetten naar de leiders van de teams. Als de leiders willen deelnemen mailen ze de interesse aan de toernooicommissie die vervolgens de inschrijving regelt.

Klik hier voor de toernooikalender

Toernooicommissie:

  • Jessica de Wit
  • Tavit Ruts
  • Denise Habraken
  • Lindsay Storm

Email

Ons emailadres is toernooien@vvza.nl

Amersfoorts Voetbalkampioenschap voor B junioren

Op zaterdag 27 mei organiseert VVZA het Amersfoorts Voetbalkampioenschap voor B junioren op sportpark Emiclaer.

Bekijk hier het programmaboekje voor het Amersfoortse voetbalkampioenschap 2017 voor JO17 junioren

Overige activiteiten bij VVZA

Binnen VVZA worden een groot aantal activiteiten georganiseerd, waarbij de aandacht voor een groot deel naar de jeugd gaat. Hieronder een opsomming van jaarlijks terugkerende niet-voetbal én voetbal activiteiten. Voor de goede orde dient opgemerkt te worden dat deze activiteiten slechts dan georganiseerd kunnen worden, wanneer er voldoende vrijwilligers zijn.

Sinterklaasfeest

Voor onze jongste leden (F-pupillen en kabouters) wordt elk jaar dit feest georganiseerd. De grote opkomst ieder jaar weer, is een goede indicatie voor de populariteit en het succes van dit feest!

Kaart- en sjoelavonden

Op speciale middagen of avonden (Kerstmis, Pasen, enz.) wordt voor alle leden en donateurs een kaart- en sjoelavond georganiseerd. Op deze middagen/avonden zijn mooie prijzen te winnen.

Voetbalkamp

Als afsluiting van het seizoen is er voor de pupillen (Kabouters E en F) een voetbalkamp. Tijdens het  voetbalkamp worden er diverse voetbal en niet voetbal gerelateerde spelletjes gespeeld. Meer informatie volgt in de loop van het seizoen.