Ledenadminstratie is gedurende de zomerperiode gesloten

Met ingang van 14 juni 2017 zal de ledenadministratie i.v.m. de zomerstop geen inloopspreekuur meer houden. Het eerste inloopspreekuur voor het volgende seizoen is op dinsdagavond 22 augustus 2017.

Wanneer u op dit  moment dringende zaken hebt, willen wij u verzoeken deze (uitsluitend) per e-mail aan te geven via het adres ledenadministratie@vvza.nl voor 1 juli 2017. In de periode 1 juli t/m 15 augustus zal uw mail niet worden gelezen.

Nu reeds wensen wij u een bijzonder prettige vakantie toen en hopen u het volgende seizoen weer te treffen tijdens het wekelijkse inloopspreekuur op dinsdagavond van 19:00 uur tot 20:15 uur.

Marianne de Keijzer & Rom Mannien

Ledenadministratie VVZA

Extra inlevermoment materialen en sleutels

Beste allemaal,

A.s. maandag, 19 juni, is het laatste inlevermoment van de materialen. Denk hierbij aan hoedjes, hesjes, ballen, netten, sleutels enzovoort.

Graag inleveren bij VVZA van 19.30 tot 20.30.

Met vriendelijke groeten, Alex  te bereiken via: materialen@vvza.nl

 

Helaas, geen promotie naar de 2de klasse.

ONDANKS GEEN PROMOTIE TOCH TROTS. Uiteraard had iedereen zich vandaag anders voorgesteld. Tuurlijk hadden we willen promoveren vandaag. Wat hadden we dat de staf en selectie gegund en dat hadden ze ook verdiend. Helaas waren we vandaag toch echt te zwaar gehavend. Toch kunnen we trots zijn op onze staf en selectie. Menig wedstrijd hebben we kunnen genieten van onze zeehelden, lange tijd ook koploper geweest. Wat hadden we Rick, Bastiaan, Kyle en Joshua een afscheid gegund met een promotie. Het mocht niet zo zijn. Jongens bedankt voor alles wat jullie voor onze mooie club hebben betekent. We moeten weer verder, een nieuw seizoen wacht op ons. Rust allemaal goed uit, allemaal een fijne vakantie en op naar een nieuwe titelstrijd in 3D.

Bekijk hier nog een aantal foto’s van de wedstrijd DCG – VVZA

 

Zomerkamp E, F en kabouters afgelast

Beste (ouder(s)/ verzorger(s) van) E en F pupillen en kabouters,

Tot onze spijt hebben we moeten constateren dat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het zomerkamp. Helaas hebben we dan ook moeten besluiten om het voetbalkamp af te gelasten. Ouders die al geld hebben overgemaakt krijgen het geld teruggestort.

Volgend jaar gaan we het opnieuw proberen met hopelijk meer succes.

Voor eventuele vragen kun je terecht bij : Jessica de Wit (0653221634).

 

VVZA opent finale ronde met 3-0 zege

TROTS, TROTS EN NOG EENS TROTS. Wat een geweldige prestatie hebben de zeehelden van Willem van ’t Land en Sebastian Verhoeve Tweede Pinksterdag geleverd. Zeker met zoveel tegenslagen gezien de blessures van Freek van Engelen en Josia Njoo tijdens de wedstrijd. Ook Tim Govers heeft bijna de hele wedstrijd met een enkelblessure gespeeld. Toch werd het een 3-0 overwinning op 2e klasser DCG voor zeker zo’n 400 toeschouwers.

Doelpuntenmakers:

 • Michael Bakkenes
 • Freek Rubrech
 • Bastiaan Tuenter

We staan op de drempel van de promotie naar de 2e klasse. Bijzonder jammer dat onze aanvoerder Steven van Zanten de wedstrijd moet missen vanwege een schorsing. Kom aanstaande zondag naar Amsterdam om onze zeehelden te ondersteunen.

Nadere info volgt nog !!!

Bekijk hier nog een aantal foto’s van de wedstrijd VVZA – DCG

 

VVZA huldigt zijn jeugdkampioenen

Voorafgaand aan de nacompetitie wedstrijd van het eerste tegen DCG werden de kampioenen uit de jeugd gehuldigd. Veel blije gezichten gezien. Trots op deze jonge zeehelden.

De volgende teams zijn kampioen geworden:

 • JO9-5
 • JO9-4
 • JO9-2
 • JO11-6
 • JO11-4
 • JO11-1
 • JO15-2
 • JO15-1
 • JO 17-2

Bekijk hier nog een aantal foto’s van de huldiging van de kampioenen.

5 Juni: Promotiewedstrijd VVZA en Huldiging van de Kampioenen

Op vijf juni speelt VVZA de eerste finalewedstrijd voor promotie naar de tweede klasse. Na in de eerste ronde te hebben afgerekend met Bloemendaal volgt nu de finalewedstrijd tegen het Amsterdamse DCG. De return is op 11 juni in Amsterdam. Wij nodigen iedereen uit om te komen kijken.

Vooraf aan de wedstrijd worden de kampioenen bij de Jeugd gehuldigd. Zowel de JO 15-1, JO 15-2, JO 11-1, JO 11-4, JO 11-6, JO 9-5, JO 9-4 als JO 9-2 zijn kampioen geworden.

Zie hier voor meer informatie voor de finalewedstrijd. Meer informatie over de huldiging kan je hier vinden.

 

 

Inleveren materialen en het gebruik van veld 5

Inleveren van de materialen

Het einde van het seizoen nadert met rasse schreden en dit betekend ook dat alle materialen en kleding weer ingeleverd moeten worden. Denk hierbij ook aan de Sleutels van de kokers, waterzakken, ballentassen, hoedjes, ballen enzovoorts! De materialen kunnen op de volgende dagen tussen 19:30 en 20:30 worden ingeleverd:

 • Dinsdag 6 juni
 • Maandag 12 juni
 • Dinsdag 13 juni

Het gebruik van veld 5 (trainingsveld)

Veld 5, ook wel het trainingsveld genoemd,  mag vanaf vandaag (29 mei) niet meer worden gebruikt. De SRO is namelijk bezig met groot onderhoud aan dit veld.