Kerstwens en nieuwjaarsreceptie 7 januari

Het bestuur van VVZA wenst iedereen Fijne Feestdagen en een gezond, sportief en liefdevol 2018.
Uiteraard zien wij u graag op onze nieuwjaarsreceptie op zondag 7 januari 2018  vanaf 14.00 uur.

Ons complex is gesloten vanaf 22 december tot en met 7 januari 2018. Uiteraard wel geopend met kerstkaarten op 23 december, carbid schieten op 31 december (15.00-18.00) en met de nieuwjaarsreceptie op 7 januari.

Afbeeldingsresultaat voor kerstwens

Blest Bayela door de KNVB geselecteerd

Als trotse HJO wil ik graag melden dat Blest Bayela uit onze JO11-1 van trainer Ids Gerritsma geselecteerd is voor het KNVB Jeugdplan onder 11 district Amsterdam/Utrecht.

Dit betekent dat Blest; volgens de KNVB, op dit moment behoort tot de beste spelers van zijn leeftijdscategorie in dit district.

Blest gaat samen met de andere geselecteerde spelers een aantal wedstrijden en trainingen afwerken onder begeleiding van een KNVB trainer.

Dit soort wedstrijden worden meestal gespeeld tegen de hoogst spelende elftallen van het district en soms ook tegen profelftallen (BVO’s).

Als club zijn wij uiteraard heel erg trots op de uitverkiezing van Blest en dit geeft voor onze trainers en mij als HJO een extra stimulans om hard te blijven werken aan het ontwikkelen van onze jeugdspelers.

Langs deze weg wil ik ook graag Blest en zijn familie feliciteren met deze uitverkiezing en mooie ervaring !

Steven van Zanten (HJO)

Ledenadministratie

De ledenadministratie is niet aanwezig op dinsdagavond 29 november en 5 december.

Dinsdagavond 12 december is het laatste inloopspreekuur van dit jaar.

Dinsdagavond 16 januari 2018 start de ledenadministratie weer met het inloopspreekuur van 19.00- 20.15 uur in de kantine van VVZA.

In de tussentijd zijn wij per mail bereikbaar op: ledenadministratie@vvza.nl

Alvast bedankt!

Ledenadministratie VVZA

Concept notulen ALV beschikbaar

De Concept notulen van de laatste ALV zijn beschikbaar.

Indien u een exemplaar wenst te ontvangen, verzoeken wij u een berichtje te sturen naar secretaris@vvza.nl. De notulen zullen u dan digitaal toegestuurd worden.

Het Bestuur

Bijgewerkt Jeugdbeleidsplan

VVZA heeft onder het motto “VVZA een familieclub met ambitie! voor jongens en meiden!”  in zijn jeugdbeleidsplan voor het seizoen 2014-2015 tot en met 2018-2019 zijn visie neergelegd. U kunt het hier downloaden: Jeugdbeleidsplan.

Hoofd Jeugdopleidingen Steven van Zanten en bestuurslid Technische Zaken Jan van Beek hebben een nieuwe versie van het Jeugdbeleidsplan gemaakt. Ook dank aan Marc Rubrech en Nico van Zanten die hierbij behulpzaam zijn geweest. Er zal ook nog een avond worden georganiseerd voor ouders van leden / leden om toelichting te geven op het plan.

Het bestuur

Help VVZA aan extra inkomsten met Sponsorkliks!

Help VVZA aan extra inkomsten met Sponsorkliks!

Bestel je wel eens wat op internet? Dan is het volgende interessant!
Zoals jullie misschien weten is VVZA aangesloten bij SponsorKliks.

Op onze website www.vvza.nl staat een banner van Sponsorkliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van ruim 300 webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Media Markt, Wehkamp, Hema, Intertoys, Zalando en nog heel veel meer. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert VVZA een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra!!!

Doe hetzelfde als je een weekendje weg gaat, uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Ook kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert.

Alvast bedankt!

Klik hier voor onze pagina op SponsorKliks.

Column 1 van onze Hoofd Jeugdopleidingen

1 van de activiteiten van onze Hoofd Jeugdopleidingen Steven van Zanten is om iedereen op de hoogte te houden van zijn bezigheden en resultaten bij VVZA. Hij heeft hiervoor een eerste column geschreven.

Hier kunt u zijn eerst column lezen.

Bestuur VVZA

Willem van ’t Land

Willem van ’t Land heeft een aantal weken geleden aangegeven aan het bestuur dat hij aan het einde van dit seizoen stopt bij VVZA als hoofdtrainer van VVZA 1. Het bestuur dankt hem voor de gedane inspanningen. In de Stad Amersfoort is het als volgt bekend gemaakt:

Artikel Stad Amersfoort 01-11-2017 door Peter Pos:

Willem van ’t Land vertrekt na dit seizoen als hoofdtrainer bij VVZA. De 55-jarige Voorthuizenaar is bezig aan zijn vierde seizoen bij de derdeklasser, die dit seizoen nog ongeslagen is. ,,Je moet niet wachten totdat de verzadiging op gaat treden.”

Het was een moeilijke afweging voor Willem van ’t Land. Ook dit seizoen draait zijn ploeg VVZA uitstekend. ,,Ik heb het hier nog fantastisch naar mijn. We zijn er dit seizoen wederom met elkaar in geslaagd om een goede ploeg neer te zetten”, legt Van ’t Land uit. ,,Aan kleine dingetjes merk ik dat dit mijn laatste seizoen moet zijn. Soms moet je gewoon je gevoel volgen.”

De start bij de club uit Amersfoort was vier jaar geleden heel moeizaam. ,,Er waren veel spelers gestopt en vertrokken. De selectie was op dat moment heel smal. Daarna is het alleen maar beter gegaan. Vorig seizoen waren we heel dicht bij promotie. In de nacompetitie liepen twee heel belangrijke spelers een kruisbandblessure op. In de finale misten we vijf, zes bepalende spelers. Dat was niet op te vangen.”

Dit seizoen is VVZA nog ongeslagen. De ploeg speelde drie keer gelijk. ,,Twee keer was dat onnodig”, aldus de inwoner van Amersfoort. ,,We gaven beide keren vlak voor tijd een voorsprong uit handen. Ondanks dat ben ik heel tevreden. Door die blessures en doordat er nog wat jongens stopten moesten we ook nu weer een nieuwe ploeg opbouwen. Dat is aardig gelukt. Ik ben benieuwd waar het gaat eindigen.”

Opvallend genoeg maakt Van ’t Land zijn vertrek bekend op hetzelfde moment dat Bart Schreuder dat doet bij Lunteren, de club waar hij negen seizoenen lang voetbalde. ,,Dat is puur toeval”, beweert de voormalige aanvallende middenvelder. ,,Ik hoor dat nu voor het eerst. Natuurlijk is Lunteren een prachtige club waar ik als voetballer de gloriedagen mee heb gemaakt. Daar is altijd beweging. Ik wil graag naar een mooie tweede of derdeklasser, al zie ik een rol als assistent bij een topamateurclub ook wel zitten. Dat is weer eens wat anders.”